Västra Ekoskolansdag

Igår hade Matildas skola en loppis. Det var skolans miljöråd som hade kommit på idén eftersom dem vill köpa ett växthus. Det är en liten privat skola, med ett ekologiskt tänk som genomsyrar det mesta dem gör. Jag är imponerad av eleverna som drivit det här projektet i samråd med lärarna! Det var en jätte-trevlig dag, solen sken och det fanns lotterier, loppis-bord, brödbod, café och blomförsäljning. Sen hade dem ordnat lite skoj aktiviteter för barnen, tex bowling, bollkastning och limbo. Visst gick det lite pengar under dagen men vad gjorde det när man ser glädjen och entusiasmen hos dessa elever! Dem kan verkligen känna sig stolta över det dem presterade igår, så får vi se hur långt pengarna når som dem fick in. Här kommer några bilder;Idag är det målning av Svantes rum som gäller och så ska sommardäcken på. Och solen skiner ner på oss idag med. Yipppie!!!

Fredag!

Åh vad jag älskar fredagen! Först är det fika på jobbet med glatt snickelisnack, sen är det hemgång, hämta barnen och sen mys! Barnen äter hos mormor varje fredag så vi "vuxna" kan verkligen njuta av något som ungarna inte gillar. Sen blir det lite vin eller som ikväll öl. Mums - mys! Åh, så skunker vi ner i soffan med ungarna och bara myyyyyser!

image44
Här har vi en LO som jag gjrde förra året. Svante var hemma några dagar pga hosta och sista dagen passsade jag på att ta med mig honom på en utflykt.


Fler LOer

 En dubbel-lo som jag gjorde för ett år sen ungefär. Svante's först jul är det. Mot mina egna principer eftersom jag har bestämt mig för att vänta med barnens första år. Tyvärr är fotograferingen inte den bästa.

Nu ska jag börja jobba igen efter operationen. Känner fortfarande av "hålen". Vet inte riktigt hur det ska bli att sitta hela dagen imorgon, men jag får väll försöka varva med att stå.
Näsan har börjat kittla vilket oftast tyder på en begynnande förkylning. Om jag blir sjuk igen så vet jag inte vad jag ska ta mig till! Vore just snyggt med en sjukskrivning till! MIn chef får spel snart, hon tror nog att jag fejkar vid det här laget...*suck* Tänk, när jag var yngre var jag sjuk ca 2-3 dagar per år! Nu ligger det på minst 2-4 per månad!

Scrapträff!

Bus

Först en fin bild på mina änglar! Sweethearts - Aj löööv u!

Sen över till scrapträffen:

Den 15 juni händer det saker här i lilla Tungelsta. Då ordnar vi en scrapträff i torkladan nere i centrum. Det är jag och min kompis Åsa som står som värdar till det hela men det är ju ni alla härliga scraptjejer/killar (om nu någon vågar komma) som gör hela grejen. Så boka den 15:de och kom. Mer info finns på Scrappiz: http://www.scrappiz.se/phpBB/viewtopic.php?p=519523#519523
Åh, det ska bli så himla kul att se hur många vi kan locka!

 En dubbel-lo till mitt BOM-album. En bild från ett av mina jobb. Inte ofta man fottas där så det måste jag bara scrappa!

No pics...

Tyvärr kan jag inte lägga upp bilder just nu i bloggen. Hänger inte riktigt med men det verkar ha något med en flytt till ny plattform att göra. Om det inte snart löser sig funderar jag på att flytta min blogg någon annanstans.
Är sjukskriven denna vecka pga operationen. 4 hål i magen har jag eller dem har nog växt ihop nu. Opererades trots allt i måndags. Inga stenar hade jag i gallblåsan! Sonen grät av besvikelse! Själv är jag bara så förvånad över hur trött man blir efter ett sådant här ingrepp!? Jag vilar mycket under dagarna som gått men imorgon ska jag ta med mig dottern på en tur till Ikea. Ja, jag vet, det är kanske inte så smart men hon längtar efter att få ordning på sitt rum så vi ska inhandla lite detaljer. Det får bli lunch och fika-pauser helt enkelt, plus lite soffprovning under vägen.

Vill så gärna lägga upp lite bilder på lo:er men som sagt var, tyvärr går inte det. Återkommer...

Operation

Jaha ja, nu är det dags! Om några timmar ska jag åka in för att operera bort gallblåsan. No more gallstensanfall! Hade ett litet anfall i onsdags igen så nu känns det oerhört skönt att det här blir gjort. Även om jag just nu är väldigt spänd.Har varit väldigt off här ett tag. Det har sina runda orsaker. Det är tyvärr en del av min vardag, vissa dagar är helt enkelt off och då kostar det all min energi att klara av mig själv.

Nu tänkte jag lägga in några lo:er som jag inte visat men det vill tydligen inte blogg.se. Så då får jag väll bara säga god natt så återkommer jag efter operationen. Hmmm, jag undrar om man kan be dem suga bort lite fett också när dem ändå är inne och meckar i magen? ;o)

Promarker...

Idag har 10 promarker-pennor flyttat hem till mig och behovet för fler färger är redan stort! Wow vilka härliga pennor!  Hade jag inte varit så trött hade jag fortsatt måla en stund till men jag måste nog nanna kudden.
I helgen fortsätter vi vår renovering. Bilder kommer snart! Önskar jag kan få undan några kartonger i källarn så kanske jag kan scrappa lite också.

  Den här blev tyvärr lite mörk när jag fottade. Hoppas du kan se och få en uppfattning av LO:en. Pappret som hjärtat är gjort av är röd-metalliskt. Knapparna är ett fynd från min svärmos gamla gömmor som fått lite glitterlim på sig. Kortet är det enda som finns från min och T's förlovningsfika på Torekällberget. Ja, på den tiden scrappade jag inte och fotade mycket sällan ;o) Texten är rubons med lite extra glitterlim. här kommer en närbild:


BOMHär ser ni mitt Bom-album. ( står för Book Of Me eller Boken Om Mig helt enkelt ) Det är ett American Crafts-album i storleken 8' x 8'. När jag bestämde mig för att göra ett särskilt album med fokus på mig så ville jag prova ett nytt format. Jag jobbar annars i 12' x 12'. Har gjort några LO:er i formatet och är väll inte riktigt övertygad. Men jag ska ge det lite tid. Bokstäverna på framsidan är "målade" med glace och turkost glitter i flera lager. Väldigt snyggt i verkligheten!

Nu har jag varit på besök på sjukhuset inför min gallstensoperation! Det tog hela eftermiddagen, vilket ju var ganska skönt (slapp jag åka tillbaka till jobbet). Först fick jag träffa en sjuksköterska som berättade om allt runt operationen, vad jag får äta, hur länge före operationen, tvagning före operationen, iordningställandet före op, uppvaket m.m. Sen var det träff med en läkare och vidare en narkosläkare. Intressant och informativt. Mycket bra för någon som jag som aldrig opererats förut och är dårlig på att ställa frågor. Så nu är jag ett steg närmare operationen! Jag längtar! Vill aldrig aldrig mer ha så där ont som jag hade i januari...för j**ligt helt enkelt!
Är föresten fortfarande snuvig...såååå trött på detta nu!!! Den här vintern har varit överj**lig med sjukdomar! Nu vill jag ha våååår! Här kommer en härlig vårbild på några tulpander. Håll till godo:
image32

RSS 2.0