Sjuk men på jobbet...

Fattar inte vad jag gör här men efter att ha varit mycket sjuk och fått skit för det så bestämde jag mig för att gå idag. Idiotiskt jag vet....*suck* Alvedon gör underverk....eller nåt.

Snart kommer rapport från vår renovering hemma...med före och efter-bilder. Så återkom gärna!
När vi är klara med renoveringarna så ska jag förhoppningsvis få mer tid till att scrappa!!!

Sjuk

Vet inte för vilken gång i ordningen det är men jag är sjuk IGEN! Bläääää....Snorig, ont i kroppen, trött, klet i ögat, hosta...*suck*
image27
Jag bjuder på en härlig bild från i julas när vi åkte ut och grillade korv en dag. Det är sådanna dagar som man lever för!

Fler LO:er

2003 tog min kusins man det här kortet på barnen och det är definitivt det bästa som finns på dem två när dem var så här små. På en träff i Slagsta, augusti 2007, gjorde jag den här LO:en. Första gången jag använder så här många band!

image25


Kortet är taget en söndag, vintern 2007. Vi tog oss en promenad ner på den ena lokala syltan för att inta en söndagslunch. Kul att scrappa ett stort kort som omväxling. Texten är helt enkelt knyckt från nätet någonstanns. Kan inte minnas vart, om någon vet vem som skrivit den så får ni gärna lämna ett meddelande.

Ska nu försöka ladda upp detta, vet inte om det går. Bredbandet strular lite just för tillfället. 
Imorgon är det jobb igen...längtar inte. Tänk om man fick vara ledig jämnt med lön...ja, hur ska man annars kunna köpa scrapgrejor!!! 

Träff-LO:er

Här kommer de utlovade LO:erna från träffen:

image21

Den här är till min BOM som jag håller på med. Den är i 8'x8', vilket är mitt första försöka att jobba i en annan storlek än 12'x12'. Det var en skisstävling och skissen är gjord av Yvonne som varit designteam-medlem hos Scrapbodan. Skisstävlingen vanns sen av Pia (Srapangel). Pssst...hon fick min röst!
Bilden är förövrigt från vår bröllopsmiddag på anrika restaurang Pelikan på Söder. Vi gifte oss 19 januari 2006 i rådhuset. Texten är från en Peter Lemark-låt och jag tyckte den passade.

image23
image24

Här är dubbel-LO:en. Bilderna är ifrån vårfesten på Svantes dagis, maj 2006. Vi hade bara tid att stanna när barnen sjöng sen åkte vi till Norge på semester. Texten kommer sig av att svante vägrade ha på sig den fina hatten han tillverkat och som alla barnen hade under framträdandet. Han tog av den och jag satte på den. Sen försökte jag få honom att åtminstone stå tillsammans med sina kompisar men att sjunga det vara stört omöjligt!
Ser ni min nya passion?! Bubbelplast! Aj löv it! Kommer användas igen kan jag lova!

Nu måste jag hjälpa resten av familjen med lunchen...en sen sådan...

Glad påsk

 Ja, vad gör man inte för att glädja sina barn!? Sol, snö och en härlig pulkabacke (plus ett kafé med kaffelatte och kakor!). Alla som känner Tobbe vet att vintern är en plåga för honom. Han verkligen hatar snö ! Jag tycker inte om snö men han verkligen hatar snö! Så jag beundrar honom när han hänger med på en sådan här dag! Barnen älskade det och pappa fick till slut sin belöning:
MUMS! Hela familjen njöt av fikat!
Här kommer några bilder från backen oxkså:

Efter en underbar dag i pulkabacken bjöd vi min mamma på påskmiddag.
Jag har tagit kort på lite LO:er men nu ska jag måla dotterns rum! Hon vill ha eget rum pronto! Så jag få ladda upp bilderna senare. välkommen tillbaka1

Intryck

Igår var jag alltså på scrapträff igen. Tack Ulrica och alla som var där! Ni gjorde alla dagen till en mycket lyckad sådan! Det är så himla spännande att träffa andra scrappare och se dem i arbete. Jag blir inspirerad bara av att se på. Lyckades få ihop 3 hela LO:er, en dubbel LO 12x12 och så 1 LO 8x8. Jag är en långsam scrappare så det var många för att vara jag! Ska fota dem så fort jag kan i dagsljuset och lägga upp dem här. Testade det här med att använda bubbelplast som jag målade och stämplade med. Det blev jag verkligen biten av! Snygg effekt, ni ska få se. Sen var det en tjej (förlåt, jag har dårligt namnminne så jag minns inte vad hon heter) som visade mig en artikel i en engelsk scraptidning där dem smälte bubbelplast så det drog ihop sig och använde  att klippa ut bokstäver och vågor ur. Texturen påminde om vattendroppar och det blev verkligen en läcker effekt på LO:en. Det måste jag testa!

Jag måste bara berätta att jag har fått en kallelse eller vad man nu kallar det för att operera bort min gallblåsa. Trodde jag skulle få vänta bortåt 4 månader men det har endast gått 1½ månad sen jag var inlagd för att ta bort några gallstenar som hade börjat vandra. Gud vad det ska bli skönt att få gjort det här! Jag har haft problem med gallstensanfall sen i höstas och i slutet av januari intensifierades anfallen och till slut sökte jag akut. Då upptäcktes dem stenar som börjat vandra och som fastnat i dem trånga gångarna. Då opererades jag akut och tanken vara att operera bort även blåsan. Men pga att jag hostade så förbaskat så blev det lagt på is. Blev uppskriven på en väntelista och dem sa att det var 4 månaders väntetid. Men som sagt var; nu är det dags! Åh, vad glad jag är!

//Over and out

Srapträff

Idag ska jag äntligen på scrapträff!!! Det är Ulrika på Scrapbodan som ordnar den och vi ska vara hemma hos henne. Väskorna är packade, hoppas bara jag inte har glömt något?! Återkommer med rapport.

Mer att visa


En LO jag gjorde till en tävling hos Scrapbodan, hösten 2007. Man fick beställa ett kit och scrappa. Jag var nöjd med LO:en och var klar i tid men så strulade det till sig när jag skulle skicka iväg bilden. Typiskt! Ja, ja, det var ivart fall kul att scrappa med ett kit och hålla sig bara till det materialet. Det har jag aldrig gjort tidigare.

Här kommer en LO som jag gjorde för att ha på jobbet. Ville ha något som påminde mig om sommar, ledighet men framför allt min älsklingar!

Ni får ursäkta blixten, jag ska bli bättre på att fota av mina alster i dagsljus. Tyvärr scrappar jag ofta på natten när alla sover. Borde vänta med att fotografera men det har jag aldrig tid till. Sen ska jag försöka dokumenter vilka papper jag använder åtminstone. Har inte gjort det tidigare men fattar att det kan finnas ett intresse för det.

"Svensson"

Ha ha ha...blev så full i skratt när jag såg vad jag skrivit. "Svensson" kanske inte är rätt epitet när vi nu har ett lok ståendes i trädgården! Ja, jag menar ett riktigt lok, ett sådant där som går på räls du vet! Men det är min man som är orsak till det. Och det är ganska litet, smalspårigt . Så lite "svensson" kan jag väll få kalla mig?

Första visningen

 Födelsedagskort till lilla mamsen. Gjort i januari i år.

Det får stanna vid detta kort ikväll. Bredbandet är långsamt och klockan är nästan 12 och imorgon är det en ny arbetsdag. Men mer alster kommer!

This is it!

Nu finns det ingen återvändo. Har funderat på det här med blogg så länge och nu är det gjort! Självklart har min lilla hobby en stor del i att det blir en verklighet av mina tankar. Till dig som läser vill jag säga: Välkommen hit, hoppas du ska finna något som intresserar dig. Till mig själv vill jag säga: Lycka till! Nu är det upp till mig att fylla denna blogg med sådant som intresserar mig. Om detta intresserar dig som läsare hoppas jag att du lämnar en liten kommentar. 
Det här är min ego-plats. Här är det jag som styr, bestämmer. Visst det finns regler för hur man uppför sig, vad som inte är tillåtet att skriva och så. Men jag lovar! Jag är väldigt snäll och några större utsvävningar blir det inte. För det mesta kommer min blogg handla om min hobby; scrapbooking. Mina alster kommer hamna här. Har inte hållt på så mycket ännu pga tidsbrist men jag hoppas bloggen ska sporra mig att ta den tiden som krävs. För att pyssla med papper, foton, dekorationer, stämplar mm får mig att må så himla bra!
Jag har en förmåga att svamla iväg om allt och ingenting så tappar du tråden så var inte orolig, det gör jag med!

RSS 2.0