Inte aktiv och semester

Ja, inte kan man säga att jag är så duktig på att skriva här?! Vardagen bjuder ju på allt för mycket och kvällarna består mest av barnnattning och sen sova soffan...*suck* Just nu har det varit lite ansträngt på jobbet och det påverkar mig alldeles för mycket. Jag tar helt enkelt åt mig för mycket. Men även sånt tar på krafterna och jag är jätte-trött. MEN; på måndag bär det av söderut på semester. Närmare bestämt Torrevieja, Spanien. I 9 dagar ska vi bada, sola, gå på marknader, dricka gott och äta gott och bara njuta! Ska inte ta med mig något pyssel alls utan bara samla på mig en massa fotografier som sen ska scrappas! Sen ska jag läsa lite...tar åtminstone med mig en bok så får vi se...:o) Med två små barn brukar det ständigt vara rörelse runt en och jag får sällan läsro men jag ska försöka!

Ja, så du som tittar in här nu och fram till 1 oktober finner bara detta tråkiga meddelande. Men välkommen tillbaka!

 Bjuder på en vild viking på språng... och världens coolaste tjej!

Sweet pye!


Vilken underbar sötnos!


Äntligen

...så kommer bilder från scrapträffen på söder.

 Den här LO:en började jag på i oktober förra året! Först nu kom jag mig för att slutföra den. Det jag gjorde var helt enkelt att sy på LO:en! Första gången¨men definitivt inte den sista! Ursäkta ljuset/blänket. Glömde ta ut den ur plastfickan.

 Vänstersidan på en LO från min tid i England

 Högersidan, den här dubbel-LO är den första till mitt framtida Englands-album. 1994-95 var jag i Bristol och pluggade och därifrån har jag en massa bilder. En dag ska det bli ett färdigt album.

 Till sist ska jag visa er min nya vackra scrap-inspirerade lampa i sovrummet. Visst är den fin?!

Med det så ger jag upp den här uppdateringen för det låser sig hela tiden. Blä för blogg.se!!!

RSS 2.0