Sommar och sol!

Är det inte underbart vilket härligt väder vi äntligen fått!?! Firar det med några bilder från trädgården;

 Barnens fröodling, från i maj.

 Nya planteringar fixas vid dammen...

 Rabatten vin friggeboden är urrensad och iordninggjord. Balkonglådan på räcket är ett loppisfynd.

 Blommor...  ... ... och lampor...

Jag har gjort det igen...

Gjorde ett kort i fredags som jag skulle ge till svägerskan på lördag när hon fyllde...år. Vi kan hoppa antalet år, det är inte intressant. I varje fall så gjorde jag klart kortet natt till lördag (som vanligt scrappar jag bäst nattetid) och bestämde jag mig för att fotta det på lördagen i dagsljus. Lördags  morgon kom...och hysterin lade sig över det Norrhällska hemmet...hahaha...sånghäftena som jag kopierade dagen innan var felvändna och gick inte att använda...skrivaren fungerade inte som den skulle....T skulle vara toastmaster och skulle komma med sånghäftena! HYSTE! Så vi levererade barnen till mamma, packade in finkläder, björkris, syrenkvistar och kopieringspapper i bilen och drog till mitt jobb för att kopiera där. Ja, vi hade faktiskt med oss kopieringspapper!!! Nästan på jobbet, ca 1 timme att köra från hemmet....frågar T om jag packat med hans kostym??? Jag!?! Nääe....då har du inga kläder alltså??? Ni fattar att hysterin nådde höjder som den aldrig nått förrut. Ok! En plan tog form...först kopiera, sen till festlokalen och släppa av mig och ris och dyl sen T hem för att hämta kostymen. Sagt och gjort; allt gick bra fram tills att  det upptäcktes att tskulle ha ordnat en lätt rullstol som hans morbror behövde i festlokalen! Efter många samtal runt Sockholms alla vårdinstanser där ingen var villig att en lördag eftermiddag låna ut en rullstol för några timmar så lyckades svärmor till slut få låna en på ett äldreboende i närheten. Vilken räddande ängel! Så efter en del hysteriska utfall, stress och tandagnissel så var det skönt att klä upp sig och gå på fest! Festen blev jätte-lyckad, god mat, gott bubbel och en massa dans. Trötta och svettiga tog vi en taxi hem runt halv 2 på natten. Somnade ovaggad!

Ja, alltså jag glömde helt enkelt att fotta kortet så jag lägger upp ett kort och en ask som gjorde för några veckor sen;
 Kortet var till svärfar som fyllde år i början av juni. och asken var till barnens kusin, My ;

 och från sidan :


Blog candy hos Scrapgalen

Kolla in detta smaskiga godis!:


Vill du oxå ha chansen att vinna? Gå till Scrapgalen's blogg http://scrapgalen.blogspot.com/2009/06/blog-candy.html men vinn det inte!;o) Det vill nämligen jag göra! Har dreglat över dem där ankorna många gånger den senaste tiden.......kanske hinner jag beställa hem dem innan tävlingen är avgjord ;o)

Igår kväll var det skolavslutning på barnens skola. Det kommer bilder men jag kan avslöja att dem var bedårande! Och sjöng så vackert gjorde dem oxå. Vi åkte ståndsmässigt dit i mannens Triumph Herald.

Nercabbat förstås, trots kylan och hotet om regn! Men vi klarade oss från regnet, tack o lov. Det har blivit lite av en tradition att vi åker i Triumphen till skolavslutningen. Det här var tredje gången och då kan man väll kalla det för tradition?!

Men spring nu vidare till Scrapgalens blogg och anmäl dig du med!

LO:er och julkort...gamla

 Här är en LO som jag gjorde på Morkarla-träffen för någr veckor sen. Motivet är min underbara dotter som var iväg till en fotostudio med kusinen och faster. Bildserien som vi självklart köpte är en sann källa till måååånga LO:er! Det var kul att göra LO:en lite sliten, vet inte riktigt om jag ska klassa den som shabby eller grunge eller...?

Sen kommer några julkort som jag inte tror jag visade i vintras;


Jag gjorde fler LO:er på Morkarla-träffen men dem kan jag inte visa ännu. Det är en present och jag tror att personen som ska få dem tittar in här med jämna mellanrum. Jag får lägga upp albumet i sin helhet när presenten är överlämnad. Sen är det dags att göra ett 50-års-kort till svägerskan och det ska givetvis visas upp. Så kom snart igen...det kommer mera!

Kanske ska jag få tid att fotta mina ATC-swappar också....återkom som sagt var!

RSS 2.0