Mina alster från LC-mässan!

Aldrig någonsin har jag tillverkat så mycket på så kort tid!!! 3 st  enkla 8'x8'-LO:er, 1 enkel 12'x12'-LO, 1 dubbel 12'x12' -LO! Plus ett kort!  Kortet får bli först ut:



Sen 8'x8'-LO:erna:

  En LO till min BOM...väldigt olikt mig att vara så kaxig men det kändes bra att få vara det för en gång skull!
 En av tävlingarna från lördagen var att scrappa en serie bilder och när jag letade bilder till det hittade jag dessa "misslyckade" passfoton på Matilda. Det var när hon skulle få sitt andra pass som dem togs och bara ett av fotgreafierna funkade, alltså hela hon var med på bilden. Nu för tiden tar man ju fotot hos polisen vilket underlättar!
Men det var inte denna LO som jag var med och tävlade med utan denna:
 Barnens söta kusin!

Så över till mina stora LO:er. Först kommer en dubbel-LO från julförberedelserna 2007:
 och här kommer några detaljer:

  Granen, snöflingan och bandet kommer från julklappswappen i december.

Och så måste jag visa en närbild på den sköna bilden på Svante. Jag bad honom ställa sig vid granen för att jag skulle kunna ta ett kort och då gick han fram och pussade den! Sekunden efter att kortet är taget så backade han bakåt eftersom granen stacks! Han är för söt!


Sist ut kommer en LO om min pappa. Det var den första utmaningen på lördagen som bestod i att scrappa ett stort foto, minst A5. Jag har haft lite svårt att scrappa just om min pappa, han gick bort 2005 i en massiv hjärtattack. Jag har velat men det är svårt att sätta ord på sina känslor och på något sätt ville jag få med just dem; känslorna. Nu bestod utmaningen i att ha focus på bilden och det gjorde det egentligen väldigt lätt, bara en enkel rubrik och sen ska det bli en dold journaling bakom fotot. Där har jag tänkt mig att skriva om hur jag minns min pappa. Så eftersom tiden var knapp i lördags så fick den dolda journalingen vänta.
 Tyvärr kommer inte det ljusblåa pappret fram riktigt här. Det är hjärtan över hela. Himla fint!

Ja, det var allt! Men inte illa, va? För att vara mig då. Jag vann inga priser för mitt skapande men jag är mycket nöjd! Jo, förresten! Jag vann rub-ons på utlottning...hahaha...alltid något!

Det var allt för den här gången, jag sitter just hemma med en sjuk Matilda. Hon är trött, hängig och lite ont i halsen. Vi ska ner och ta blodprov plus halsprov imorgon. Hon har varit hängig en längre tid nu. Vet inte riktigt vad det kan vara. Men det får bli Tobbe som ordnar med det. Jag ska till jobbet och säga hej då till 3 nyblivna pensionärer! Åh, vad jag avundas dem just nu! Vi har fått 2 alternativ av företaget; antingen gå ner i tid och lön 8% året ut eller så varslar dem 50 stycken!? Jag tar det mer som ett hot! Jajaja....vi får se vad som händer. Min arbetsplats är ju inte den enda som sliter med sådanna här frågeställningar....

Ännu en utlottning!

Kolla in stämpeln på den lilla pojken! Helt underbar! http://lineskortmakeri.blogspot.com/2009/03/candytime.html
Vi även du vinna detta så passa på, senast idag är det som gäller!

Är inne i ett stim av utlottningar just nu. Surfar runt lite på okänd mark och söker inspiration helt enkelt. Näe, nu måste jag jobba igen...innan chefen upptäcker att jag slöar..hihihi...

Utlottning!


Kolla in denna läckra telefon! Den vill jag ha!
Om du vill vinna den måste du gå till Norrlandsflickan senast 25 mars!

Utlottning...

Kolla in denna underbara blogg!  Yoli Design Hon gör helt makalösa tavlor och så har hon utlottning av lite smått och gott just nu!

Nu närmar sig helgen och scrap-mässan sig med stormsteg! Ikväll ska jag plocka fram lite kort och även annat som ska med på träffen. Den här gången tänker jag komma förberedd! Ska åka kollektivt dit så det gäller att tänka på vad jag verkligen behöver. Pengar ska finnas på fickan så att jag kan shoppa vid behov...och även utan behov ...hahaha...
Måste erkänna att jag känner mig lite krasslig!? Ve och fasa! Tänk om jag ligger till sängs på lördag??? NNNÄÄÄÄJJJJ!!!
Men eftersom solen skiner idag så vackert och jag känner mig positiv så bjuder jag på en vacker ros från förra sommaren!


Längtar efter våren och sommaren nu! Vill inte bli sjuk igen! Vill inte ha mer snö nu! Vår, snälla vår kom snabbt!

Datastrul och annat

Äntligen fungerar våra datorer som dem ska...pepparpeppar...Så jag ska försöka återuppta mitt bloggande igen. Har inte haft tid i det senaste att scrappa. Mitt nya jobb suger fortfarande musten ur mig. En massa nytt att lära sig och heltid samtidigt är ingen bra kombination! Men det börjar bli bättre. Nu ska jag bara lära mig att gå och lägga mig i hyfsad tid!

Eftersom jag håller på med seriösa försök att gå ner i vikt så kommer det bli en del viktsnack i den här bloggen. Men till viss del är det en förändring i livsstil så det kan säkert intressera även dig som inte har viktproblem eller helt enkelt skiter i dem :o)
Sen en månad tillbaka så äter jag enligt GI, inga kolhydrater och massor med ägg...hahaha...Inte riktigt men ibland känns det som det. Jag följer en bok av Ola Lauritzson och Ulrika Davidsson: "GI dag för dag, 30 dagar till en nyttigare livsstil". Till att börja följde jag recepten men just nu har jag fastnat lite. Tycker ju egentligen inte om att laga mat så jag lessnar ganska fort. Måste rycka upp mig eftersom jag inte riktigt går ner längre...jaja, mycket ägg har det blivit, cashewnötter och rostade kikärter likaså. Det är ändå fascinerande vad bra jag mår av den här typen av "diet". Tobbe som har problem med magen (reflux) har också kännt en markant förbättring. Han har även kunnat dra ner på medicineringen!  

Men jag får ju inte glömma att jag faktiskt varit med i en ATC-swapp på Scrappiz! Mina första ATC-kort! Det var väldigt skrämmande först när jag insåg hur små dessa kort verkligen är! -hahaha- Ca 7x9 cm är dem. För mig som scrappar i 12'x'12' och då gärna en dubbel-LO så är ju detta mikroskopiskt! Men på något sätt lyckades jag ganska bra! När korten kommer tillbaka ska jag fota och lägga upp dem för visning. Lovar!
Det har startat en ny swapp med ATC-kort och jag kanske hoppar med där också. Jag har inte riktigt bestämt mig än.

Nästa helg ska jag ivart fall scrappa livet ur mig! Då är det stor scrapträff i Stockholm; LC-mässan. Om du har vägarna förbi är det bara att titta in. Man måste inte vara med och scrappa hela helgen. Men jag ska det! Åh, vad jag längtar! I veckan ska jag verkligen anstränga mig för att planera min packning! Jag lovar mig själv det, eftersom jag tänkt att åka kollektivt in...vet bara inte hur det ska gå??? Sen riskerar jag ju att jag kommer handla av affärerna som finns på plats...hmmm....undrar hur det ska gå???

Näe, nu ska jag vika tvätt och så vill nog barnen ha en macka innan dem går och lägger sig. Sen måste deras väskor packas för nästa veckas bravader.

RSS 2.0