Härligt

Veckans måndagstema var Herligt/Härligt. "Hva forbinder du med herlig? En god middag? Frosten på bakken? en stille benk? En klementin? Juleforberedelser? Du bestemmer helt selv!"

Jag har funderat några dagar på vad jag förkippar med ordet Det är ju en väldigt enkel lösning att välja mina barn, min familj, så jag har funderat och funderat. Det är mycket som är härligt i livet, det är snödropparna på våren, de första varma solstrålarna efter vintern, det vackra och dramatiska fjordlandskapet längs Norges kust, ett kallt glas vitt vin i solen på en strandbar i Spanien, en smaskig caffe latte, en middag med goda vänner...m.m...m.m...Men jag kommer hela tiden tillbaka till det mest underbara , härliga som finns i mitt liv; mina barn och min man! Utan dom skulle dagarna vara gråa, dem lyser upp vardagen och gör den helt underbart härlig!!! Puss på er;

 Bilden är från vår senaste resa till Åbo, Finland. 
 Fler tolkningar på ordet Härlig finner du här.

Musik - måndagstema i sista stund

Vad är musik för mig?...väldigt mycket skulle jag säga. Har alltid älskat musik, sjunger gärna eller skrålar närmare bestämt i bilen när jag är ensam. Högt och mycket anskrämligt...hahaha...musiken ger mig ro när jag ska koncentrera mig, jag använde alltid musik när jag skulle plugga. Rytmisk musik får det att spritta i benen och jag bara måste dansa. Musik är så fyllt med glädje och det vill jag visa med mina bilder idag. Dem visar mina barn och en kompis till dem som spelar, sjunger och dansar loss ute en kväll i somras.

            Det var en spontan show som skapades där och då.

Fler tolkningar av veckans tema hittar du här

RSS 2.0