Måndagstema

Kan tyvärr inte visa någon nytagen bild på regnet för det regnar inte hos oss för tillfället. Men tänkte visa en bild från en av sommarens regndagar;

 

Här kan du se fler lösningar på måndagstemat


Måndagstema

Jaha ja, måndag igen och med den så är det dags för nytt måndagstema.  Temat är "natur" den här veckan så här kommer mina bidrag:

   

Alla bilderna är från naturen närmast, min egen trädgård. När man är trött efter en lång dag på jobbet finns inget bättre än att gå ut i trädgården, sätta sig en stund i solnedgången vid dammen och njuta! Vattenbilden är från vårt senaste tillskott till dammen; ett litet vattenfall.

Måndagstema

Jag tänkte sparka igång bloggen igen och med den även lite aktiviteter. Först ut är Måndagstema, en norsk sida med en fotoutmaning varje måndag. Veckans tema är "Närbild". Mitt bidrag är detta:

 Bilden är en närbild på min mans fotogenlampa. Gå gärna in på Mådagstema's hemsida och kolla in vad dem andra har att bjuda på för bilder.

Annars går hösten sin gilla gång. Vi har tagit vårt lilla trädgårdsprojekt ett par steg längre och nu har vi grävt upp runt halva huset och ett träd är nedtaget.
 Här började det...
och här fortsatte det:  Vi har fått grävhjälp under semester genom min syster och svåger men nu har vi fått ta till hårdhandskarna med hjälp av denna;

RSS 2.0