Present-fest

Först i fredags hade vi födelsedagsfest med mannens närmaste familj och då fick jag dessa underbara dekorationer:

Sen i lördags kom systeryster med man och min mamma. Av mamma fick jag pengar som jag bla ska investera  Syrran och man har ju varit i USA och jag hade ju lite förväntningar på deras present. Syrran scrappar ju också. Inte blev jag besviken heller! Min kära syster hade gått bärsärkargång i scrapbutikerna tror jag! Här kommer några bilder på gosakerna:

Underbara thickers!

Kolla in dessa underbara stämplar! Blev kär i dem redan förra hösten när jag såg dem för första gången på en mässa i Norge.

 Läckra brads och blommor.

 Fina filtdekorationer.

Äsch, nu bråkar datorn så mycket igen. Kan inte ladda upp fler bilder. Jag får helt enkelt återkomma med fler härliga presentbilder en annan dag!

Presenter

Nu så jag att jag utelämnade vad presenterna bestod av. Både den från kollegorna och den från man och barn. Förutom blommor så fick jag ett presentkort på 500:- hos Panduro (!) av kollegorna. Hur rätt som helst! Över till familjens present....

-trumvirvel-...

en silhouette !!!

Thohoooo!!! Yippie!!!

Kan faktiskt inte riktigt fatta att det är sant än...jag har installerat den och testkört lite. Har skurit ut en fjäril, en ask (hela kom inte med...min miss), en ängel och ordet "grattis". Fjärilen är bara helt underbar! Är lite osams med maskinen och hur långt in pappret ska innan man kör igång den men det blir bättre. Jag är nog bara väldigt ivrig vilket inte är bra för mitt tålamod. jag vill så mycket och då tutar jag och kör innan jag är riktigt säker på vad jag gör...hihihi...ja, det är jag i ett nötskal det!

AJ! 

- var tvungen att nypa mig för att fatta att jag inte drömmer....sihouetten är min på riktigt!!! Den pryder just nu vardagsrummet men ska snart få flytta ner till min scrap-hörna i källaren. Ikväll ska jag testa hur jag ska kunna använda mig av fonterna som finns i gubbens Autocad-program. Läääängtar tills jag kan få åka hem till min älskling!

I helgen kommer syrran hem från USA (!) och då hägrar fler presenter! Hon scrappar ju själv så jag har höga förväntningar! Hihihi...

Midsommar och födelsedag


Ja, vad ska jag säga? Hihi...så här roligt hade Svante och jag när vi fikade vid midsommarstången. Ser ni bullresterna?

Midsommarblomsterna fick jag dagen midsommarafton och dem är till mig ifrån mina arbetskamrater.  Dem är del av deras present till mig i anledning av min 40 års-dag! Ja, igår firades min födelsedag i sakta mak tillsammans med min familj, mina älskade barn och min underbara make! Vi firade nämligen midsommar som vanligt hemma, sen åkte vi till Linköping och hotel Ekoxen sent på kvällen.Ungarna älskade hela grejen och ville stanna fler dagar! Väcktes halv 6 av min dotter som var helt exalterad av att bo på hotell! Vi åt frukost ganska länge ( för att vara en småbarnsfamilj ) och efter det spenderade vi förmiddagen vid hotellets inomhus-pool. Varmt, mysigt och alldeles ensamma!  Sen gick vi ner på stan och åt lunch, fikade och handlade godis. Eftermiddagen slöade vi bort på hotellet. Först uppe på rummet, sen gick vi en promenad till en minigolfbana  och senare nere i hotellobbyn. Barnen lekte i hotellets lekrum. Tobbe och jag tog några öl. Helt enkelt väldigt mysigt! Somnade gjorde vi ganska tidigt men trots det sov barnen till kvart över 8 idag! Det blev nästan stressigt för att hinna med frukosten! Vem vill missa en hotelfrukost??? Idag gick vi först till stadens park, ungarna lekte ett tag på en fin lekplats

Nähe..nu måste jag sova...förreste: Jag fick en silhouette i födelsedagspresent av maken o barna...har börjat leka med den ikväll...Sleep tight!

Scrapträffalster


Den ena LO:en lyckades jag fotta. Återkommer senare med dem andra. Pappret är Basic Greys' julpapper från förrförra året. Bokstäverna också. Men jag tyckte dem passade riktigt bra till dessa höstbilder från förra årets tomatskörd. Rubriken är fastsatt på tags från provocraft.


Srapträff i Tungelsta

Till alla som var med : Ett varmt tack för en trevlig dag! Och till alla som missade våran träff vill jag bara säga att det blir säkert fler träffar. Torkladan som vi var i är en fin lokal med ett kanon-fint ljusinsläpp. Perfekt för scrapping. Jag hann scrappa färdigt 3 LO:er och påbörja en dubbel-LO! Rekord för min del! Trots detta hann jag med att prata och skratta med alla! Bildbevis på mina alster kommer, måste bara fotografera dem först men just nu är jag så trött så jag knappt orkar förflytta mig ut i vardagsrummet och soffan.
Tyvärr har jag varit väldigt trött i helgen, vet inte vad det kan bero på...kanske är även jag på väg in någon form av vägg?! Jag vill inte...orkar inte ta itu med det...*skit* Ja ja...en annan dag kanske...Nu ska jag försöka vila...
Men träffen var kul, välbehövlig och inspirerande!

Konferens

http://www.birkaparadise.se/
Här har jag spenderat det senaste dygnet. Med hjälp av vin, paraplydrinkar och god mat så har det gått. Ja, ja så illa var det inte. Vi var iväg med avdelningen och även om vi hade några timmar med konfererande så var dem flesta till för fria aktiviteter. Tyvärrvar det ganska folktomt på båten så det var dårligt drag igår kväll. Men vi höll fanan högt fram till dem stängde sen gick vi och lade oss precis som alla andra. Idag gled vi igenom Stockholms skärgård med solen gassande från klar himmel. Najs! Lite bränd blev jag men det svider inte.
Här hemma har dem haft det så bra så utan mig men ungarna kom springande alldeles lyriska när jag kom hem. Kändes jätte-mysigt...sen ville dem kolla vad jag handlat :o) Vet inte vad dem blev mest glad för??? Mig, pockemonbollarna eller godiset???
Jaja...back in buisness är jag ivartfall. Imorgon är det vår egna Nationaldag! Hoppas ni alla höjer flaggan i topp. Vi ska fira den med att sätta upp poolen.
Systeryser ringde ikväll och saknade mail med önskelista *ooops* Lovade henna en sådann för några veckor sedan. Nu är det bara en vecka kvar sen åker hon till Los Angeles! Och min 40-årsdag närmar sig med stormsteg! Eftersom min syrra oxå är scrappare och hon ska till USA så kan min önskelista bli hur lång som helst!
Just nu vill min kära make att jag ska komma ut med is på verandan! Mojito står på menyn...See ya!

RSS 2.0