MCP

Äntligen kommer några av mina första alster med mina nya pennor:


 Underbara Magnolia-stämplar, glace på grabbens byxlapp.

Hänglar och stänglar-kille från förra årets sommarpaket.

 En av dem nya Rakle collection-stämplarna. Älskar dem!

Jag blir gräsänka på fredag och då räknar jag med lite med tid för scrapping. Längtar samtidigt som jag hatar att vara själv...
More to come alltså...

SemesteravbrottHär var jag och barnen förra veckan, Hardangerfjorden, Norge. Nu är vi hemma och målar, målar och målar. Imorgon bär det av på lite husvagnssemester över helgen sen får vi se. Sol mest varje dag och barnen badar för fullt.
Inser att jag inte har tid för bloggen eller internet överhuvudtaget så jag säger helt enkelt; time out! Vi ses igen om ca 2 veckor när semestern är över och vardagen tar över.

Ciao, vamos ala playa eller vad man nu säger...

SEMESTER!!!

Nu har jag semester!!!

Först ska jag ta med mig barnen och åka till Norge. Vi flyger imorgon bitti till Bergen och så hämtar mamma oss där. Mamma har nämligen ett hus på en ort längs med Hardanger-fjorden,  Jondal. Min pappa kom därifrån så vi/mamma har ett hus där. Eftersom det är 100 mil att köra så blir det inte ofta vi hälsar på tyvärr. Men nu tänkte jag passa på när Tobbe ändå ska jobba. Sen har vi 3 veckor som vi inte har några bestämda planer för!  Bara ta dagen som den kommer, låter sååå härligt! Men visst finns det saker att göra. Har man villa så vet man att man aldrig går sysslolös! Men först ska jag njuta av lugnet och friden i Jondal. Ska sitta och se ut över fjorden och fjällaandskapet runtikring mig och sippa rödvin. Ja, sen ska jag vässa mina fina prisma-pennor som jag fick i födelsedagspresent och så ska jag färglägga stämpelmotiv!

 Vilken syn!

 Filtband, snyggt skinalbum och prismapennor...ännu mera fina födelsedagspresenter från systeryster. Hon är en darling! Tack igen syrran! Och man förstås! Jag fick även en stans som "bara" ger en relief. Fick den av Tobbes familj och han syster hade köpt den i USA. Jag har aldrig sett något liknande:
Har jag provat den? Näe, har faktiskt inte hunnit. har ju lekt lite med sillen men annars har scrap-tiden varit liten den senaste tiden. Men jag har scrappat några kort och askar som jag gett bort och som jag glömde att fotta.  Typiskt mig! Men ett kort som jag gjort till jobbet, ett tackkort, det har jag fottat:
Jag är mycket nöjd med den här!

Jo, tar mig friheten och laddar upp kortet jag fick av syrran:
 Ursäkta den dårliga skärpan.

Näe, hörnini...nu är det dags för mig att slå ihop affären och gå och lägga mig. Sen blir jag borta en vecka så ni får helt enkelt återkomma! Och lämna gärna ett lite livstecken. Vore kul att se hur många som egentligen kollar in min sida...kanske dags med en besöksmätare? Jaja, det får bli en annan dag.

Ha det så skönt så ses vi om en vecka igen!

RSS 2.0